zondag 18 december 2011

Yesterday's Glory Bas + Gitaar

Zo dames en heren, vandaag was het de beurt aan de bas de gitaar. Tussenstand: Drum 4/4, Bas 4/4 Git1 2/4 en Git2 0/4. Dat wilt dus zeggen dat we morgen verdergaan.De door u zojuist bekeken gitaaropnamen betrof een Fathead die vanuit het midden naar de rand van de speaker keek (lekker dik) en een SM57 die een beetje naar het midden van de speaker keek (lekker fel). De Les Pauls ging door een Blackstar HT Drive die redelijk stond te brullen en de orange stond vol open qua volume en beetje kraak in de gain met de attenuator op buurvriendelijk niveau. De overdrive van t pedaal was wat gladder dan de orange scheur en dat viel in de smaak. T deed me een beetje denken aan t geluid van H2O's nieuwe plaat.
Dit is dus de eerste echte opname door de nieuwe amp, en het is een wonderlijk gebeuren, niet meer kan ik tijdens het microfoon verplaatsen kiezen tussen kut en wel oke, maar tussen nice en awesome! What a joy!

Zo'n Les Paul is eigenlijk onontkomelijk bij dit soort modern beukwerk, maar ik denk dat we voor de tweede gitaar toch ook even moeten kijken of een tele ofzo nog wat extra duidelijkheid kan aanbrengen.

Morgen nieuwe updates, groetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten